• Cròniques

Campaments Ulls Oberts

Des de l’1 de juliol fins el 14, setanta Ulls Oberts (10-12 anys) d’arreu de Catalunya vàren participar dels campaments de la Federació d’Associacions Juvenils Mà Oberta-Cor Oberts a Queralbs, ben bé al peu de la Vall de Núria.

Els personatges de la Terra Mitja ens van acollir als seus territoris, i distribuïr entre les seves races: orcs, nans, elfs, homes de Gondor, no-morts i hòbbits. Al principi estàvem units, gràcies a l’ajuda de Parfal… però per culpa de la màgia de Norswà i de la cobdícia per obtenir l’anell de poder, vàrem acabar fent una gran guerra… Que no va servir de res, ja que l’amistat que haviem construït al llarg dels dies de campaments era invencible.

Ni tan sols l’anell únic de poder, que custodiaba un éster del riu pertorbat, Góllum, va conseguir que ens dividíssim, i finalment, amb l’ajuda del fill de Parfal, Falfel, que vivia al Salt del Grill, vàrem aconseguir la pau entre els regnes.

A la tornada, se sentia cantar l’himne a tot Barcelona, des de l’Eixample, Sants i Ciutat Vella, a Mataró i a Badalona.

Comments are closed

  • Categories

  • Facebook

  • Twitter @FAJMACOR