• Cròniques

MÀ OBERTA

logoMÀOBERTA

Edat: 12 a 14 anys

Els nostres objectes identificatius

  1. Un fulard de color groc que rebem el primer any de Mà Oberta com a fruït d’un projecte social.
  2. La medalla la rebem el segon any a Mà Oberta .
DSC_0107a

Qui som?

Mà Oberta és una branca on descobrim els Valors Cristians i de la vida tot vivint, jugant i fent dinàmiques. Durant l’any, ens reunim cada setmana per créixer com a grup i com a persona dins del joc, la convivència i la reflexió. El nostre estil de vida és tenir sempre la mà oberta per donar un cop de mà a qui està al nostre voltant. Volem prendre conciència del nostres canvis físics i afectius. Volem ser capaços de conèixer els nostres valors i interessos i poder expressar lliurement els nostres sentiments i dubtes. Coneixem a Jesús com amic i model a seguir.

Les nostres sortides

Durant l’any, fem diverses sortides amb les nostres associacions. Però tenim tres sortides generals on ens reunim amb els Mà Obertes de tot Catalunya:

  1. Sortida 1Ó : coneguda també com la sortida del decàleg. Durant un cap de setmana a principi de curs, ens reunim a una escola marista per descobrir el nostre decàleg com a Mà Obertes.
  2. Setmana de Jesús : Aquesta sortida es realitza abans de Pasqua. Trobem sentit a la Pasqua revivint la passió de Jesús adaptant-la a la nostra època i ambientant-la en un joc de rol.
  3. Campaments: L’activitat estrella de totes les branques. Durant 11 dies convivim acampats en la natura per viure intensament la festa de ser Mà Oberta tot envoltat d’una història o centre d’interès.
  4. Festa d’Admissió (a nivell local): S’hi imposa el fulard de Mà Oberta valorant el projecte social fet.

El nostre lema és

Mà Oberta per compartir!

Comments are closed

  • Categories

  • Facebook

  • Twitter @FAJMACOR