Joves

Edat:  A partir de 18 anys

El nostre objecte identificatiu

Ens identifiquem per un collaret que porta gravat el símbol de la Pasqua Jove de les Avellanes.

 

Qui som?

Som joves que optem per un itinerari de creixement humà i cristià: Acollir el procés personal de cada jove, maduració com a persona, la nostra experiència cristiana, la nostra experiència en la família, la transformació de la societat, l’estil de Jesús de Natzaret, obertura a experiències cristianes de vida significatives… Els Joves estem compromesos amb la societat fent voluntariats diversos: Animador de Fajmacor, camps de treball amb ong, centres oberts, colònies de nen 10, etc…

Les nostres sortides

Durant l’any, fem diverses sortides amb les nostres associacions. Però tenim tres sortideson ens reunim amb Joves de tota Catalunya:

  1.  Marxa de Nadal: És la sortida on ens preparem pel Nadal. Recordem el seu significat cristià i reflexionem sobre les espectatives personals vers la festa.
  2.  Pasqua de les Avellanes: Vivim la Pasqua durant 4 dies a les Avellanes. Vivim la passió de Jesús el dijous, divendres, dissabte i diumenge Sant. Creem espais de grup de creixement i donem el servei al funcionament de la Pasqua.
  3.  Ruta Jove: Just abans de començar el nou curs, fem una ruta pel pirineu i passem el cap de setmana acampats en algun prat.

El nostre lema és

Compromesos amb la vida!