Ulls Oberts

Edat: 10 a 12 anys

El nostre objecte identificatiu

  1.   Un foulard de color lila amb el nostre logotip que el rebem en el primer any d’Ulls Oberts.
  2.   Els de segon any, ens identifiquem també amb un passafoulard.

Qui som?

Ulls Oberts és una branca on descobrim els Valors Cristians i de la vida, tot vivint aventures i jugant. Durant l’any, ens reunim cada setmana per créixer com a grup i com a persona dins del joc, la convivència i d’aquests valors. El nostre estil de vida és tenir els ulls ben oberts i estar sempre atents a tot el que passa al nostre voltant per aprendre, ser crítics i contruïr un món millor. Els nostre compromís és “ser un bon Ulls Oberts i portar l’alegria als altres”.

Les nostres sortides

Durant l’any, fem diverses sortides amb les nostres associacions. Però tenim tres sortides generals on ens reunim amb els Ulls Oberts de tot Catalunya:

  1.  24h per salvar a Maria! i El Secret de Marcel·lí: Aquesta sortida que es realitza durant el primer trimestre i ens reuneix per a conèixer dues figures molt importants en el caire Marista. Aquestes figures són Maria i Marcel·lí. Cada any, anem canviant de figura. Així els Ulls Oberts que passen els dos anys a la branca tenen l’oportunitat de viure les dues aventures.
  2.  Aventura a la Neu : també dita la sortida dels foulards. Durant un cap de setmana d’hivern ens reunim en una casa de colonies del pirineu per jugar amb la neu i per viure l’experiència més important com a Ulls Oberts, l’imposició de foulards.
  3.  Campaments: L’activitat estrella de totes les branques. Durant 11 dies convivim acampats en la natura per viure intensament la festa de ser Ulls Oberts tot envoltat d’una història o centre d’interès.

El nostre lema és

Ser un/a bon/a Ull obert i portar l’alegria als altres!