Cor Obert I

Edat: 14 a 16 anys

El nostre objecte identificatiu

  1.  Ens identifiquem per amb un foulard de color blau que el rebem en el primer any de Cor Obert.
  2.  També ens identifiquem amb un collaret que el rebem el segon any de Cor Obert.

 

Qui som?

Els Cor Obert ens reunim setmanalment per ser acompanyats amb jocs i dinàmiques. Aprenem a tenir un esperit crític davant la societat que ens envolta I a ser coherents amb els nostres actes. Acceptem i respectem tant les mancances dels altres com les pròpies. El grup és un instrument d’ajuda I compromís. Continuem coneixent els Valors de Jesús i el servei i disponibilitat de Maria.

Les nostres sortides

Durant l’any, fem diverses sortides amb les nostres associacions. Però tenim tres sortides generals on ens reunim amb els Cor Oberts de tota Catalunya:

  1.  Ruta de Betlem: És una ruta on es descobreixen valors verdaders del Nadal. Es dona la benvinguda als nous Cor Oberts que s’han integrat a la branca. Descobrim i celebrem que som joves tot fent camí.
  2.  Trobada Jove: Convivim durant tres dies celebrant que som joves en camí. Avaluem el camí que em fet com a cor obert durant el curs i rebem una carta del nostre acompanyant o monitor. Descombrim el sentit profund de la Pasqua de Jesús.
  3.  Els Campaments: L’activitat estrella de totes les branques. Durant 11 dies convivim acampats en la natura per viure intensament la festa de ser Cor Obert ambientat amb un fil conductor.

El nostre lema és

Amb el Cor Obert canviarem el món!