Cor Obert II

Edat: 16 a 18 anys

El nostre objecte identificatiu

  1.   Ens identifiquem per amb un foulard de color blau que el rebem en el primer any de Cor Obert.
  2.   També ens identifiquem amb un collaret que el rebem el segon any de Cor Obert.

 

 

Qui som?

Som joves que tenim ganes de compartir i descobrir. Volem viure la vida i no pas que ens la visquin. Som potencialment creadors i capaços de decidir per afrontar la nostra joventut. Volem ser més autèntics i ser capaços de ser concients de la vida que ens envolta. Cada setmana ens reunim per fer grup. Aquest és un medi per acollir la diferència i accpetar a l’altre. Aprenem a buscar una postura davant els fets que succeeixen en el món. Optem per l’estil de Jesucrist com a estil de vida.

Les nostres sortides

Durant l’any, fem diverses sortides amb les nostres associacions. Però tenim quatre sortides generals on ens reunim amb els Cor Oberts de tota Catalunya:

  1.  Trobada d’Advent: És la sortida on ens preparem pel Nadal. Recordem el seu significat cristià i reflexionem sobre les espectatives personals vers la festa.
  2.  Trobada de Quaresma: És una trobada d’un dia on ens preparem per la nostra primera Pasqua a les Avellanes. Escoltem testimonis que han anat i interioritzem el significat de la Pasqua.
  3.  Pasqua de les Avellanes: Vivim la Pasqua durant 4 dies a les Avellanes. Vivim la passió de Jesús el dijous, divendres, dissabte i diumenge Sant. Creem espais de grup i preparem una performance que dona sentit a la Pasqua.
  4.  Camps de Treball: Trenquem amb la celebració dels campaments i optem pel treball col•lectiu durant el matí i activitats de creixement per la tarda.

El nostre lema és

Amb el Cor Obert canviarem el món!